RAZPIS ZA KORIŠČENJE APARTMAJEV DPS V LETU 2024

Spoštovani/a,

Tako kot vsako leto, tudi letos razpisujemo možnost koriščenja društvenih apartmajskih zmogljivosti v Termah Olimia – Podčetrtek (apartma s štirimi ležišči) in Termah 3000 – Moravci (apartma s tremi ležišči). Letovanje v navedenih kapacitetah je možno skozi celo leto. Termini so 7-dnevni in so za leto 2024 napisani na hrbtni strani prijave. Menjave so ob nedeljah. Cena najema za apartma v Termah Olimia je 490 € za 7-dnevni termin. Cena najema za apartma v Termah 3000 je 420 € za 7-dnevni termin. V ceno so zajete karte za kopanje v bazenih (največ 4 v Termah Olimia in največ 3 v Termah 3000). Cena najema pokriva tudi čiščenje apartmaja ob odhodu (razen kuhinjske posode in hladilnika). V ceno uporabe apartmaja ni vključena turistična pristojbina in jo plačajo uporabniki enot v kraju letovanja po predpisanih cenah tamkajšnje upravne enote. Razpisu je priložena Prijavnica za koriščenje apartmajskih kapacitet DPS. Lahko jo dobite tudi na naši spletni strani na POVEZAVI. Izpolnjeno prijavnico pošljite najpozneje do 21. novembra 2023 na naslov:

DRUŠTVO PSORIATIKOV SLOVENIJE, Engelsova ulica 6, 2000 Maribor. 

Priporočamo, da v prijavi navedete dva termina, kdaj bi želeli letovati. Najlažje razporedimo tiste, ki napišejo »kjerkoli – kadarkoli«. O odobritvi ali neodobritvi letovanja bodo člani pisno obveščeni z obvestilom do konca leta 2023. Za koriščenje društvenega apartmaja vsak član ob prejemu obvestila v roku 30 dni plača 20% avans, ostalih 80% pa najkasneje 10 dni pred odhodom. V primeru neopravičene odpovedi se teh 20 % ne vrača. Strokovni sodelavec uporabniku izda oziroma pošlje napotnico – vavčer po prejemu potrdila o plačanem najemu apartmaja.

V kolikor članu dodeljen termin ne odgovarja, ga mora odjaviti najpozneje 30 dni po prejemu obvestila. Član lahko iz upravičenega razloga (bolezen, smrt v družini, itd.) na osnovi pisnega dokazila odjavi koriščenje apartmaja. Po uporabi vsak član napiše poročilo o letovanju, ki ga prejme zraven napotnice. V nasprotnem primeru odgovarja za vse pomanjkljivosti, ki bodo ugotovljene v naslednji izmeni.

V društvenih apartmajih domače živali niso dovoljene. Vse ostale podrobnosti in navodila lahko najdete v Pravilniku – naši objekti na spletni strani.

Vsem članom, ki ste poravnali letošnjo članarino, se najlepše zahvaljujemo. Tiste, ki tega niste storili, prosimo, da to formalnost uredite čim prej.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na podpredsednico društva Dragico Dremelj na tel. št. 031 708 852.

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo prijetno bivanje v naših apartmajih.