Družinska rehabilitacija

Podpora družine je ključna za sprejem življenja z boleznijo, zato članom društva in njihovim svojcem omogočamo sproščujoče bivanje v apartmaju in kopanje v bazenih zdravilišča v Vasi Lipa v Podčetrtku in Prekmurski vasi v Termah 3000. Zaradi podpore družine je bolnik pod manjšim stresom, se počuti sprejetega in zaželenega.
Vsako leto v mesecu novembru razpišemo možnost oddiha v društvenih apartmajev v Vasi Lipa (apartma s štirimi ležišči) in Prekmurski vasi (apartma s tremi ležišči). Komisija na podlagi prijavnic in pravilnika o koriščenju društvenih kapacitet izdela letni načrt zasedenosti apartmajev.
Cena najema za apartma v Termah Olimia je 45 evrov na dan oziroma 315 evrov za 7-dnevni termin. Cena najema za apartma v Termah 3000 je 40 evrov na dan oziroma 280 evrov za 7-dnevni termin.
V ceno so zajete karte za kopanje v bazenih (največ 4 v Termah Olimia in največ 3 v Termah 3000). Cena najema pokriva tudi čiščenje apartmaja ob odhodu (razen kuhinjske posode in hladilnika).
V ceno uporabe apartmaja ni vključena turistična pristojbina. To morajo gostje poravnati v kraju letovanja po predpisanih cenah tamkajšnje upravne enote.
Prijavnico za bivanje v društvenih apartmajih in razpis lahko dobite na povezavi:
Razpredelnica prikazuje zasedenost apartmaja v Vasi Lipa in Prekmurski vasi:
Če želite rezervirati apartma v prostem terminu, nas pokličite na 02 420 22 12.