Spoštovani!

V Društvu psoriatikov Slovenije si nenehno prizadevamo za izboljšanje stanja na področju luskavice in hkrati čim širšo javnost informirati o bolezni, saj s tem razbijamo stigmo in stereotipe o luskavici. Pred nami je nov projekt, ki ga bomo v društvu izpeljali v partnerstvu s podjetjem AbbVie. Do letošnjega svetovnega dneva luskavice namreč načrtujemo izdajo posebne izobraževalne knjižice z najpogostejšimi vprašanji in odgovori o zdravljenju z biološkimi zdravili. Naš cilj je, da bo ta nova vsebina pomagala vsem psoriatikom, predvsem pa tistim, ki so pred odločitvijo, ali začeti zdravljenje z biološkimi zdravili.

Da bo knjižica resnično dosegla svoj namen, prosimo za vašo pomoč. Do 31. avgusta želimo zbrati čim več vprašanj o zdravljenju luskavice z biološkimi zdravili. Najpogostejša in najbolj zanimiva vprašanja bomo poslali specialistom dermatologom, ki bodo pripravili odgovore, potem pa jih bomo izdali v knjižici.

Vabljeni ste k zastavljanju vprašanj.

V čakalnicah večjih dermatoloških ambulant po vsej Sloveniji bodo tudi obešeni plakati in letaki s pozivom k sodelovanju pri projektu ter kontaktnimi podatki našega društva. Ta akcija ima torej hkrati tudi namen ozaveščati širšo javnost o naši bolezni.
PsO QA letak 2015 07 03 FINAL TISK Page 1
 
Vprašanja lahko zastavite na več načinov:
– pošljete pismo na naš sedež: Društvo psoriatikov Slovenije, Engelsova 6, 2000 Maribor,
– nam pišete na naš e-naslov info@drustvo-psoriatikov.si ,
– nas pokličete na telefon 02 420 22 12 (vsak delavnik med 10. in 14. uro),
– nam pošljete SMS na številko 041 976 920.

Upamo, da se boste v čim večjem številu odzvali našemu VABILU.pdf.

.