Nagradite človečnost, srčnost, predanost in strokovnost svojega zdravnika! Glasujte zanj!
Že 27. po vrsti revija VIVA organizira akcijo Moj zdravnik, v kateri bomo izbirali zdravnike in zdravnice, ki so z delom, strokovnostjo in odnosom prepričali paciente, da svoje poslanstvo opravljajo srčno in zavzeto. Prav je, da take potegnemo iz sivine povprečja in jih postavimo vsem za zgled. V teh časih, ko zdravniški poklic izgublja ugled, je še kako pomembno, da se sliši tudi glas bolnikov.

Seveda je prav, da jasno in glasno govorimo o stvareh, ki nas v našem zdravstvenem sistemu motijo in ki ne tečejo tako, kot bi morale. Še kako prav je, da opozarjamo na napake in odgovorne tako spodbujamo k njihovemu reševanju.

A prav je tudi, da poudarimo tisto, kar nam je všeč, da opozorimo na izjemne posameznike – tokrat na zdravnice in zdravnike –, ki so se za ta poklic odločili ne zaradi ugleda in zaslužka, ampak predvsem zato, ker je njihovo vodilo pomagati ljudem in so v zdravljenju našli svoje poslanstvo.

 

Zato vas vabimo, da od 1. marca do 15. aprila glasujete za svojega najljubšega zdravnika ali zdravnico in nam tako pomagate izbrati najboljše.