Smo podjetje Najzame.si, s trgovinico v Novem mestu, v sklopu katere deluje tudi svetovalni studio s svetovanjem, prodajo in podporo strankam. V kolikor se oseba strinja, jo lahko preko telefona spremljamo, ji svetujemo in nudimo podporo pri uporabi naših izdelkov vse do njenega izboljšanja zdravja.
Naša glavna misija je pomagati ljudem, zato je strokovno svetovanje na voljo vsak dan na brezplačni številki 080 35 17, od ponedeljka do petka (med 8.00 in 16.00 uro). Na ta način skrbimo, da je vsaka stranka obravnavana individualno in se ji res kvalitetno posvetimo.
Nenehno iščemo skupne poti, kako lahko bogatimo sebe, svoje bližnje in okolico v kateri živimo. Ob tej priložnosti se lahko tudi pohvalimo, da je že ogromno zadovoljnih strank, ki nam zaupa. Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi in sodelovanjem našli tisto, kar nam bo pomagalo sedaj in v prihodnosti.
Za člane Društva psoriatikov Slovenije nudimo:
• Celovito svetovanje pri nakupu in uporabi izdelkov, ki bo članom DPS v veliko pomoč na brezplačni telefonski številki 080 35 17 – ga. Špela Novina in na njeni el pošti: spela@najzame.si
• Dodatni 12% popust pri nakupih vseh blagovnih znamk preko telefona ali spletnega nakupa na https://najzame.si z vpisom kode “DPSLO”. Pri spletnih nakupih pod opombe naročila vpišite vašo številko članske izkaznice DPS.
• Popust velja za člane tudi na naše izjemno priljubljene in skrbno sestavljene pakete!
• Pri nakupih pri naši sodelavki na brezplačni telefonski številki 080 35 17 – ga. Špela Novina in na njeni el pošti: spela@najzame.si je možno pridobiti tudi do 20% popust na določene izdelke in blagovne znamke.

X