Društvo psoriatikov Slovenije skupaj s podjetjem Lek, d.d organizira in vas vabi k ogledu spletnega seminarja z naslovom Luskavica bo vedno z nami, kaj pa covid-19 in njegove posledice? ki bo v sredo, 13. oktobra, med 19:00 – 20:15 uro.

Epidemija covid-19 je zadnje leto v ospredju našega življenja. Zamajala je naše občutke varnosti, gotovosti in predvidljivosti ter okrepila strahove, negotovosti, tesnobo, pritiske. Bolniki z luskavico spadajo med ranljivejše skupine bolnikov, a vprašanje je, koliko bolj so ranljivi? Zakaj cepljeni zbolevajo? Zakaj poživitveni odmerek in kako bo lahko pogosto cepljenje proti covidu-19 negativno vplivalo na imunski sistem? Kako zmanjšamo negativne posledice na duševno zdravje?

Odgovore na številna vprašanja, ki jih pred nas postavlja covid-19, bomo iskali skupaj s strokovnjaki različnih specialnosti.

Prof. dr. Borut Štrukelj,  mag. farmacije

Prof. dr. Tomaž Lunder, dr. med, specialist dermatovenerologije

Damijan Perne, dr. med., specialist psihiatrije

Jan Koren, predsednik Društva psoriatikov Slovenije

Jasmina Potočnik Alič, moderatorka

Vabimo vas, da med spletnim seminarjem delite svoje mnenje ali predavateljem zastavite vprašanja.

Ogled spletnega seminarja:

Za ogled spletnega seminarja ni potrebna predhodna prijava. Udeležba je brezplačna. Priporočamo, da se na spletni seminar povežete 5 do 10 minut pred predvidenim začetkom prenosa s klikom na spodnjo povezavo: https://lek.si/luskavica-covid

Veselimo se virtualnega srečanja z vami.

Jasmina Potočnik Alič, Medicinska svetovalka in Jan Koren predsednik Društvo psoriatikov Slovenije

Tukaj si lahko preberete podrobnejša navodila za dostop do spletnega seminarja, ki bo potekal v orodju Microsoft Teams.