Vabljeni na jesenski izlet v Dobrepolje v soboto, 25. september 2021 z odhodom ob 8.30 uri izpred parkirišča hale Tivoli.

Kljub času Covida -19 bi se spet srečali v živo in si ogledali Dobrepoljsko dolino. Turistično društvo Dobrepolje nas je povabilo v te kraje, da spoznamo njihove navade in naravne ter kulturne znamenitosti. Pričeli bi s krajšim pohodom iz Velikih Lašč po Rimski cesti Jerneja Pečnika, nadaljevali od Ponikev do Tisljevega razgledišča, obiskali Zagorico, rojstno vas bratov Kralj, ogledali si bomo etnološko zbirko in spominsko sobo Frana Jakliča. Člani turističnega društva Dobrepolje nas bodo pričakali na Rašci. Vmes so predvideli kulinarično postajo, pa odmor za kavico in tudi na malico niso pozabili.

Zaključek našega druženja bo s poznim kosilom v Gostišču Adam v Ponikvah in prihod v Ljubljano je predviden okoli 17. ure.

CENA  IZLETA JE 25 EUR v katero je vključena organizacija in vodenje, malica in kosilo s kavo. Stroške avtobusnega prevoza krije naša podružnica.

PRIJAVA:  na telefon 041 561 551 Irena Oblak po 17. uri do 22. septembra 2021.

Vabljeni na zanimiv izlet in druženje, pri izvedbi izleta moramo upoštevati vsa priporočila NIJZ ob upoštevanju pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani), ki ga bomo preverjali (potrebujete natisnjeno potrdilo ali potrdilo na mobilni aplikaciji). V zaprtih prostorih in na avtobusu je tudi obvezna uporaba zaščitne maske, zato ne pozabite vzeti s seboj mask.

Prisrčno vabljeni, vodja podružnice Lovro Kern